Werken bij CVO ’t Gooi

Dit betekent:  bezig zijn met de ontwikkeling van je eigen talenten. Je wordt ondersteunt in het onderzoeken waar je goed in bent en waar je beter in wilt worden. Met elkaar creëren wij een sfeer die veiligheid biedt, waarin je mag vallen en weer opstaan, om verder te komen in persoonlijke groei en werkambities.

CVO Academie: bij-, om-, nascholing in eigen huis!
Door de scholing die jij kiest, word je beter en sterker op het gebied van je kennis en kunde. Hier hebben je collega’s en onze leerlingen veel baat bij. Want niet alleen vorm je zo een goed voorbeeld voor hen. Je biedt ook hoogstaande kwaliteit, wat je functie ook is. Je bent gepassioneerd bezig, want alles komt voort uit je talenten die zich steeds verder ontwikkelen. Door zo te werken, ervaar je als mens grote voldoening en dat straal je uit. Met elkaar houden wij onszelf, collega’s en leerlingen gezond, gemotiveerd en kunnen wij met elkaar veel mooie vernieuwingen doorvoeren en doorgroeien.

Enthousiast?
Ben je geraakt door onze passie? Lees de vacatures eens door. Of stuur een open sollicitatie naar Nienke Maas op het e-mailadres n.maas@cvogooi.nll. Wij zien deze met belangstelling tegemoet, want wij ontmoeten graag mensen die onze passie delen en, vanuit het hart, voor het best mogelijke onderwijs willen gaan. 

Kom verder!