FORTE

FORTE


FORTE
is dé evenementencommissie van het Comenius. Na een harde sollicitatieronde staat er dit schooljaar een topcommissie klaar om alle evenementen in goede banen te leiden en tot een succes te maken. FORTE stelt zich graag zelf aan jullie voor:Tijs Biemans – 6V
Hallo, ik ben Tijs Biemans. Ik zit in 6V en ben dit jaar voorzitter van FORTE! Ik hoop alle evenementen in goede banen te kunnen leiden en de schoolfeesten weer tof te maken. Wij als FORTE gaan ons hier 100% voor inzetten!


Gijs Keus – 6V
Ik ben Gijs Keus ik ben 17 jaar, zit in 6 vwo en ben penningmeester bij FORTE. In mijn vrije tijd voetbal ik graag, en natuurlijk wordt er altijd tijd gemaakt voor een hoognodig feestje. Ik ben penningmeester geworden bij FORTE omdat ik altijd al bij de voormalige LVC wilde en aangezien dit (hopelijk) mijn laatste jaar is kon ik deze kans niet laten schieten.


Chris Lynn de Later – 4M
Ik ben Chris Lynn en ik zit bij FORTE, de evenementenorganisatie van het Comenius. Iedereen richt zich op een bepaalde taak en hierbij mag ik me richten op de kaartverkoop van evenementen! Tuurlijk zijn er ook evenementen waar geen kaartverkoop bij te pas komt maar dat betekent niet dat ik dan volledig mijn handen van het evenement aftrek. Ik help dan eigenlijk met alles waar dit nodig is en probeer me zoveel mogelijk in te zetten. Als er wel een kaartverkoop plaatsvindt, kan ik lekker aan de slag met alle voorbereidingen en vervolgens met de kaartverkoop zelf.


Bart van den Berg – 4V
Ik ben Bart. Ik zit in 4V1 en ik ben 15 jaar. Ik zit in FORTE en doe samen met Emma en Anna de PR. Ik speel piano en ik doe aan toneel. Ik doe NG en wil arts worden later.


Emma de Bruijn – 4H
Hallo, ik ben Emma de Bruijn. Ik ben 14 jaar en zit in 4H5. Ik zit sinds dit jaar in FORTE en het lijkt me heel leuk om de schoolfeesten te organiseren! Ik heb al meerdere keren in de musical meegedaan en doe dit jaar ook weer mee. Misschien zien jullie mij daar en anders zeker bij de promotie van de schoolevenementen!


Anna de Bruijn – 4V
Ik ben Anna de Bruijn en zit in 4V3. Emma is mijn tweelingzus. Officieel zit ik niet in FORTE, maar als Emma’s schaduw ben ik aanwezig geweest bij de vergaderingen waar Emma niet bij kon zijn en zit ik er dus toch wel een beetje in. Ik vind het erg leuk om naar voetbalwedstrijden van mijn favoriete club te gaan en tennis zelf. Ik spreek ook graag met vrienden af. Verder houd ik erg van zingen en speel ik graag in de musicals hier op school. Bij de FORTE doe ik samen met Bart en Emma de PR. Dit houdt in dat wij voor de promotie op Instagram, Facebook en Snapchat zorgen. Volgen dus!


Judith Mos – 4H
Hoi ik ben Judith, 16 jaar oud en heb sinds vorig jaar mijn mavo diploma. Dit jaar zit ik in 4 havo en mag ik onderdeel uitmaken van Forte. Ik ben Forte ingegaan omdat het mij erg leuk leek om een bijdragen te mogen leveren aan het meehelpen organiseren van de activiteiten op school. Vorig jaar heb ik erg veel geleerd over Photoshop bij IT&M en hoop door deze kennis mooie en leuke posters neer te kunnen zetten voor mijn functie bij design. Ik hoop dat ik mijn medescholieren hierdoor kan enthousiasmeren om naar deze super leuke activiteiten te komen.


Wij (Nico en Bernadette) begeleiden FORTE en hebben er erg veel zin in. Als start is een ontwerpwedstrijd opgezet onder de leerlingen om een logo te ontwerpen voor FORTE en de aanmeldingen stroomden binnen. Een goede aftrap dus!

Wij hebben ontzettend veel zin in dit jaar en hopen samen met deze enthousiaste groep topevenementen neer te zetten. In de jaarplanning kunnen jullie deze activiteiten terugvinden. Hopelijk zien we jullie daar ook!   

Nico en Bernadette 


Comenius College | Bisonlaan 1 1217 GH Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | info@comeniusnet.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV