Spaans temperament in Utrecht

Door Devika Goudsbloem, Lucas Peters en Matthijs Melssen (3A2)We zijn op 12 mei op excursie geweest naar Utrecht voor het vak Spaans. Wij verzamelden allemaal voor de ingang van het centraal station in Hilversum om met de trein naar Utrecht te reizen. Na aankomst in Utrecht liepen we gezamenlijk naar Winkel van Sinkel om daar Salsales te krijgen en daarna lekker tapas te eten.

We kregen les van twee aardige mensen die heel goed konden uitleggen, zodat het ook voor de onervaren dansers te doen was. We leerden eerst de basispassen en daarna moesten we samen met een danspartner dansen. Ja, de jongens moesten een dame ten dans vragen!

Tijdens de dans wisselden we telkens van partner omdat er meer jongens waren dan meisjes. We hebben super erg gelachen.

Na het dansen hadden we dorst en honger gekregen van de warmte en van het dansen. Dus gingen we na afloop tapas eten in ‘’tapaskelder’’. Het was heerlijk!
Na de tapas hadden wij een Spaanse speurtocht door de stad. En na de speurtocht hadden we vrije tijd over om lekker te winkelen.

Wij hebben het heel erg leuk gehad, veel gelachen en we kijken er terug op als een leuke, gezellig ervaren excursie! 

Comenius College | Bisonlaan 1 1217 GH Hilversum | tel: 035 - 621 57 51 | fax: 035 - 624 85 61 | info@comeniusnet.nl ontwerp en realisatie SchoolMaster BV